Daten met liefde voor lezen

Wat kost het?

€10

6 maanden, €60

EERSTE MAAND GRATIS

Kies

€12,50

3 maanden, €37,50

EERSTE MAAND GRATIS

Kies

€15

Per maand

EERSTE MAAND GRATIS

Kies
Als je zelf van lezen houdt, is iemand ontmoeten die ook graag leest een verademing. En stel je daar dan eens een date mee voor. Dan zit je nooit zonder gespreksonderwerp. De extra aandacht en diepgang maken de date een stuk interessanter. En voor je het weet vind je iemand die het ook fijn vindt om -ieder met een eigen boek- lekker tegen elkaar aan te kruipen.

Je hoeft natuurlijk niet allebei dezelfde boeken te lezen om bij elkaar te passen. Bij Bookiewookie vinden wij jouw match. Iemand waar jij positieve energie van krijgt en vooral iemand die ook van lezen houdt. Want zeg nou zelf, er is toch weinig zo aantrekkelijk als een goed gevulde boekenplank?
 

Ontmoet boekliefhebbers als jij

Meteen een gespreksonderwerp

Samen chatten over boeken

Neus door de boekenkast van een ander

"Frequent readers make the best lovers"

- The Guardian

Bookiewookie is dé dating-app voor mensen met een liefde voor lezen. Als jij ook zo iemand bent die bij een ander thuis altijd even in de boekenkast spiekt om te kijken wat er zoal staat. En als jij ook gelooft dat de boeken die je leest iets zeggen over de persoon die je bent. Dan vind je bij Bookiewookie iemand met een boekensmaak die bij jou past.

Wat maakt Bookiewookie uniek?

Wat Bookiewookie is

Hoe Bookiewookie werkt

"Stop judging books by their covers"

Verder bij Bookiewookie

Dit vinden anderen

Echte liefde heb ik vooralsnog niet gevonden op Bookiewookie, maar ik heb al zoveel leuke gesprekken gevoerd over mijn favoriete onderwerp: de Zuid-Amerikaanse literatuur!

Matthijs L.

Roos van V.

Ik heb mijn huidige vriendin leren kennen op Bookiewookie. Niet omdat we zo van moeilijke literatuur houden, maar juist allebei van Saskia Noort! Nu is het vechten om wie 'm als eerste mag lezen...

Carlos G.

Eindelijk een app waar het niet draait om hoe je eruit ziet maar om wat je leest en interesses zijn. Ik was klaar met swipen zonder aandacht. Morgen mijn tweede date met iemand die ook van de boeken van Giphart houdt! 

© A.W. Bruna Uitgevers 2020

Wat kost het?

€10

6 maanden, €60

EERSTE MAAND GRATIS

Kies

€12,50

3 maanden, €37,50

EERSTE MAAND GRATIS

Kies

€15

Per maand

EERSTE MAAND GRATIS

Kies

Een initiatief van A.W. Bruna Uitgevers 

Je hoeft niet eindeloos te swipen. Je krijgt drie zorgvuldig geselecteerde matches per dag. Kwaliteit boven kwantiteit.

Voeg foto’s toe van jou en je boekenkast! Dat zegt meer over je dan een cliché vakantiefoto.

Shelfies

Guilty pleasures

Drie per dag

Soms is het heerlijk om je even te verliezen in een lekker toegankelijk boek. Deel het en je ontdekt dat iedereen zo zijn guilty pleasures heeft. Ook dat kan een leuke klik geven.

Bij Bookiewookie draait het maar om één ding: jouw boekenkast. Laat weten wat jouw favoriete boek is aller tijden, je laatst gelezen boek en je guilty pleasures. En op basis hiervan matchen wij je met andere boekenliefhebbers in je omgeving. Is er een klik, dan kun je chatten. Het eerste gespreksonderwerp is er dan natuurlijk al.